نحوه پرداخت شهريه

کل شهریه دانشجو طبق فاکتور انتخاب واحد 100% می باشد که در زمان پرداخت به دو بخش 85% (سهم مرکز) و 15% (حق نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی) تقسیم می شود.

نحوه پرداخت 85% سهم مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره)

دانشجو پس از ورود به پورتال دانشجویی وارد قسمت شهریه شده  سپس سربرگ موارد قابل پرداخت را انتخاب نموده در این قسمت مبلغ شهریه هر نیمسال به تفکیک 85% و 15% قابل مشاهده می باشد. دانشجو مبلغ 85% را یاداشت نموده سپس از طریق مراجعه به کلیه شعب بانک ملت (شماره حساب بانک ملت : 5243860677 به نام مرکز علمی  کاربردی امام خمینی(ره)) و یا از طریق دستگاه پوز نصب شده در محل دانشگاه (واحد مالی) مبلغ 85% را پرداخت می نمایید. سپس اصل فیش واریزی و کپی آن را تحویل کارشناس مالی می دهد.

دانشجو پس از پرداخت مبلغ مذکور در بانک اطلاعات فیش پرداختی را در سامانه پس از انتخاب روش پرداخت با فیش درج می‌کند. جهت تایید فیش دانشجو می‌تواند اصل فیش را به کارشناس مرکز تحویل دهد که بدین ترتیب کارشناس مرکز در صفحه‌ی "تاییدفیش های پرداختی" مبلغ واقعی پرداخت شده را تایید می‌کند. در صورتی که مبلغ تایید شده توسط کارشناس مرکز برابر با مبلغ مورد نیاز باشد آن سفارش به صورت پرداخت شده در میاید و در غیر اینصورت در شرایطی که مبلغ تایید شده کمتر از مبلغ مورد نیاز باشد بعد از افزودن مبلغ تایید شده به موجودی دانشجو تغییری در وضعیت سفارش انجام نمی‌شود و در صورتی مبلغ بیشتر باشد بعد از تایید فیش مابقی مبلغ به موجودی حساب دانشجو اضافه می‌شود.

نکته: دانشجو موظف است اطلاعات شخصی و تحصیلی خود شامل: نام، نام خانوادگی، رشته، ورودی، مقطع را بر روی فیش یادداشت نماید.

نحوه پرداخت 15 % حق نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی

دانشجو موظف است 15% از مبلغ کل فاکتور را در قالب یک سفارش به روش آنلاین پرداخت کند که بدین ترتیب به صفحه ی "موارد قابل پرداخت" رفته و بعد از کلیک روی آیکون سبز رنگ به نام "پرداخت" در صفحه‌ی جدید پس از مشاهده‌ی جزییات فاکتور که 15% حق نظارت آن اعمال شده به صفحه ی انتخاب روش پرداخت رفته که در حال حاضر تنها پرداخت الکترونیکی درگاه بانک ملی ایران قابل انتخاب می‌باشد. دانشجو با داشتن کارت یکی از بانکهای عضو شبکه شتاب و اطلاعات مورد نیاز پرداخت الکترونیکی اعم از شماره کارت، cvv2 ، رمز دوم و تاریخ انقضا میتواند به صورت آنلاین پرداخت را انجام دهد.