حلول ماه ربیع الاول مبارک

رحلت پیامبر اعظم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع) تسلیت باد

پیام تسلیت رییس، اساتید، دانشجویان، مسئولین و کارکنان دانشگاه علمی کاربردی امام خمینی(ره) به مناسبت درگذشت خانم معصومه خاکپور دانشجوی رشته مدیریت فرهنگی دانشگاه امام خمینی (ره)

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز: رییس، اساتید، دانشجویان، مسئولین و کارکنان دانشگاه علمی کاربردی امام خمینی(ره) درگذشت خانم معصومه خاکپور دانشجوی رشته مدیریت فرهنگی دانشگاه امام خمینی (ره) را به خانواده محترم ، دانشجویان و دوستان ایشان تسلیت گفته و با ایشان ابراز همدردی کردند.

متن این پیام را در ادامه مطب بخوانید

انا لله و انا الیه راجعون

کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام

خانواده محترم ، دانشجویان عزیز و دوستان گرامی خانم معصومه خاکپور

با نهایت تاسف و تاثر این ضایعه دردناک و غم جانکاه را تسلیت عرض نموده، از درگاه حضرت احدیت برای آن مرحومه  مغفرت و رحمت واسعه الهی و برای شما و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نماییم.

• تاریخ انتشار : 1398/07/25

اميد، نان فقيران است. جورج هربرت