حلول ماه ربیع الاول مبارک

رحلت پیامبر اعظم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع) تسلیت باد

با تبریک فرا رسیدن هفته دفاع مقدس به ملت شریف ایران، علی الخصوص خانواده های معزز شهدا و ایثارگران، همکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران، جامعه دانشگاهی، بسیجیان، اساتید، دانشجویان و کارکنان مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) به اطلاع میرساند:

(متن کامل خبر را در ادامه مطلب بخوانید)

بسیج دانشجویی مرکز آموزش حضرت امام خمینی امسال در هفته دفاع مقدس که مصادف با آغاز سال تحصیلی و بازگشایی مراکز علمی و دانشگاهی است، برنامه های متنوعی را در نظر گرفته است  که از آن جمله برگزاری مسابقه مقاله نویسی با موضوعات مرتبط با دفاع مقدس و جنگ تحمیلی میباشد. و امیدواریم که با توجه به تجربیات گذشته کیفیت برگزاری این برنامه ها در سال جاری در حد مطلوبی باشد.

شرکت در مسابقه برای دانشجویان، اساتید و کارکنان خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی تمام استان ها و پرسنل رسمی و قراردادی و شرکتی بنیاد شهید و امور ایثارگران و واحدهای تابعه در سراسر کشور وکلیه بسیجیان آزاد است. و به صاحبان مقاله های برتر جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

مهلت ارسال مقالات از تاریخ:  1398/6/31  لغایت:  1398/8/31 می باشد.

علاقه مندان می توانند آثار و مقالات خود را به آدرس پست الکترونیک ek.markaz@gmail.com ارسال نمایند.

به آثار برتر جوایزنفیسی اهدا خواهد شد.

• تاریخ انتشار : 1398/06/31

قضاوت بهتر، زندگي بهتر مي آفريند. آنتوني رابينز