هفته دفاع مقدس گرامی باد

تصاویری ناب از حرم حضرت اباعبدالله الحسین(ع)

پیام تسلیت دکتر محمدرضا گروسی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی امام خمینی(ره) به مناسبت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز: دکتر محمدرضا گروسی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی امام خمینی(ره) با صدور پیامی فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله حسین (ع ) و یاران صدیقش را تسلیت گفت.

در متن پیام دکتر محمدرضا گروسی آمده است:

"کُلُّ یَومٍ عاشورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا"

ماه محرم یادآور شجاعت، ایستادگی، مقاومت ، ایثار و از جان گذشتگی بزرگ مردانی است که مسیر حق از باطل را تشخیص داده بودند و برای رسیدن به عشق و آزادگی جان و مال خود را فدا کردند.

واقعه عاشورا کامل ترین نمونه تقابل کفر و ایمان و مبارزه حق علیه باطل است که آثار آن در تمامی ابعاد تاریخ شیعه و در زندگی مردان و زنانی که در مکتب عاشورا درس آموخته اند مشهود می باشد . واقعه عاشورا یک رویداد ساده نیست، یک دانشگاه، یک مکتب و یک بینش است. فرصتی ارزشمند برای آموختن مهمترین درسها همچون  ذلت‌گریزی، ستم‌ستیزی و حمایت از دین و پایبندی به آداب و اصول اسلامی است .

بدینوسیله فرا رسیدن ماه محرم، ماه حزن و اندوه و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت آقا ابا عبدالله الحسین (ع) و هفتاد و دو تن از یاران فداکار و باوفای ایشان و ایام تاسوعا و عاشورای حسینی را حضور همه مردم مؤمن و خداجو، همه مدیران و کارکنان خدوم  بنیاد شهید و امور ایثارگران و جامعه دانشگاهی و خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی، اساتید، دانشجویان و کارکنان مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) تسلیت عرض نموده، امید است عزاداری همه عاشقان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) در این روز های پرسوز و ماتم، مقبول درگاه حضرت احدیت واقع گردد.

• تاریخ انتشار : 1398/06/17

رام كردن افكار سركش آسانتر از پيدا كردن افكار جديد است،. آلكش آزي ورن