هفته دفاع مقدس گرامی باد

تصاویری ناب از حرم حضرت اباعبدالله الحسین(ع)

پیام تسلیت به جناب آقای دکتر محمدرضا گروسی به مناسبت درگذشت والده ماجده همسر گرامی ایشان بانوی مومنه حاجیه خانم فاطمه یزدی

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز: اساتید، دانشجویان، مسئولین و کارکنان دانشگاه علمی کاربردی امام خمینی(ره) درگذشت والده ماجده همسر گرامی ایشان بانوی مومنه حاجیه خانم فاطمه یزدی را به جناب آقای دکتر محمدرضا گروسی تسلیت گفته و با ایشان ابراز همدردی کردند.

متن این پیام را در ادامه مطب بخوانید

انا لله و انا الیه راجعون

"کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام"

برادر ارجمند جناب آقای دکتر محمدرضا گروسی ریاست محترم دانشگاه علمی کاربردی امام خمینی(ره)

با اهداء سلام

از شنیدن خبر درگذشت والده ماجده همسر گرامیتان بانوی مومنه حاجیه خانم فاطمه یزدی، بسیار متاثر و متالم شدیم.

با نهایت تاسف و تاثر این ضایعه دردناک و غم جانکاه را به حضرت عالی، متعلقه گرامی و خانواده محترم و بیت مرحومه تسلیت عرض نموده، از درگاه حضرت احدیت برای آن مرحومه، علو درجات، مغفرت و رحمت واسعه الهی و برای شما و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نماییم.

خداوند متعال روح  پاکشان را با حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها محشور فرماید.

• تاریخ انتشار : 1398/05/26

آتشي را كه قادر نيستيد خاموش كنيد، بر نيفروزيد. مثل انگليسي