عید سعید فطر مبارک باد

سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) و قیام خونین 15 خرداد تسلیت باد

پیام تسلیت فرا رسیدن شب های قدر و شهادت مولی الموحدین، امام المتقین، حضرت علی ابن ابی طالب (ع)

به گزارش  روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز، محمدرضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) در پیامی فرا رسیددن شب های قدر و شهادت مولی الموحدین حضرت علی ابن ابی طالب را تسلیت گفت.

متن کامل پیام را در ادامه مطلب بخوانید.

امشب ، شب گردش فرشتگان گرداگرد حجت الهی؛ شب بخشودن وتقدیر و شبی است که خورشید فروزان حیات امام علی علیه السلام، در افق روز بیست و یکم رمضان سال چهلم هجری در آسمان شهر کوفه به خون نشست و شمشیر مسموم نفاق و کین، فرق انسان عدالت گستری را شکافت که برترین خلق پس از رسول خدا صلی الله علیه و آله بود.

آنان که می خواستند نور خدا را خاموش کنند، نمی دانستند که اراده الهی، بر مانایی علی علیه السلام استوار است و می بینیم که همچنان، کردار و گفتار امام مؤمنان، چراغ راه مردان خدا و حق جویان و یکتاپرستان جهان است. بدین وسیله ضمن عرض تسلیت به مناسبت ضربت خوردن امیرمومنان علی (ع) و شهادت جانفرسای خورشید فروزان امامت و ولایت، توفیق بهره مندی از عنایات و الطاف ویژه حضرت حق در شب های قدر را برای مردم عزیز ایران و خصوصا خانواده های معزز شهدا و ایثارگران، جامعه دانشگاهی و همکارانمان در بنیاد شهید و امور ایثارگران، دانشجویان، اساتید و کارکنان مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) از خداوند منان مسئلت می نماییم. امید آن که در پرتو پر فروغ رفتار و گفتار حضرت امیرالمومنین(ع) و با پیروی از منش و سیره آن بزرگوار در دستگیری از نیازمندان و یاری محرومان به توفیق روزافزون دست یابیم.

در سحرگاه نوزدهم رمضان سال چهلم هجری عبدالرحمن بن ملجم مرادى به قصد کشتن حضرت علی(ع) وارد کوفه شد. چون این آتش شوم با تحریک زنى به نام قُطّام شعله ور گشته و فزونی یافت و نیز زمان موعود با هم پیمانانش فرا رسید، آن ملعون شمشیرى مسموم همراه خود برداشت و سحرگاه به مسجد کوفه وارد گشت.

میان خفتگان افتاد. على(علیهالسلام) اذان گفت و داخل مسجد شد، سپس به محراب رفت و ایستاد و نماز را آغاز کرد، به رکوع و سپس به سجده رفت. چون سر از سجده نخست برداشت، ابن ملجم او را ضربت زد و ضربت او بر جاى ضربتى که عمرو پسر عبدود در جنگ خندق بدو زده بود آمد. ابن ملجم گریخت و على در محراب افتاد.

در همین لحظه امام اظهار داشت: «فُزْتُ وَ رَبِّ الْکَعْبَةِ»؛ قسم به پروردگار کعبه، رستگار و سعادتمند شدم.

• تاریخ انتشار : 1398/03/03

مي خواهم گريبان سرنوشت را بگيرم او نميتواند سرم را در برابر زندگي خم كند، پيروزي از آن من خواهد بود. بتهون