هفته دفاع مقدس گرامی باد

تصاویری ناب از حرم حضرت اباعبدالله الحسین(ع)

پیام تبریک محمدرضا گروسی به مناسبت گرامیداشت روز معلم و بزرگداشت شهادت استاد شهید مرتضی مطهری

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز، محمدرضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) در پیامی فرا رسیدن 12 اردیبهشت سالروز پاسداشت مقام معلم را گرامیداشت.

متن کامل پیام را در ادامه مطلب بخوانید:

دوازدهم اردیبهشت، سالروز پاسداشت مقام والای معلم و فرصتی مغتنم است تا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره‌ استاد شهید مرتضی مطهری، مراتب سپاس خود را تقدیم معلمانی نماییم که کاروان دانش بشر را به سوی تعالی رهنمون می سازند.

شهید مطهری الگویی تمام عیار برای جامعه بزرگ معلمین و اساتید دانشگاه بوده و تدبیر ویژه نامگذاری این روز به نام معلم، یادآوری بر زحمات این عزیزان در عرصه تعلیم و تربیت می باشد.

اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی در گرو تلاش هدفمند معلمان و اساتیدی است که در ترویج دانش و بینش همانند استاد شهید اهتمام می ورزند و از همین روست که نام و جایگاه والای معلم در فرهنگ ما همواره با قداست و احترام همراه بوده است.

بدون تردید اساتید فرهیخته کشورمان در سالی که از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به عنوان سال "رونق تولید" نام‌گذاری شده است بیش از گذشته طلیعه دار ترویج و بستر سازی برای تحقق شعار سال خواهند بود و در اعتلای فرهنگ عزم و اراده و کار و تلاش و رونق تولید خواهند کوشید.

اینجانب به نوبه خود ضمن ارج نهادن به مقام شامخ استاد شهید مرتضی مطهری، فرارسیدن روز و هفته معلم راخدمت همه معلمان و اساتید فرهیخته و فرهنگ آفرین کشور به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه علمی کاربردی، همکاران خدوم و پرتلاش بنیاد شهید و امور ایارگران، اساتید و کارکنان مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون این عزیزان را ازخداوندمتعال خواستارم.

• تاریخ انتشار : 1398/02/12

حسادت اولين درس شيطان به انسان احمق است. مثل فرانسوي