ولادت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز گرامی داشت دختران مبارک باد

عید سعید فطر مبارک باد

پیام تبریک محمدرضا گروسی مشاو ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس مرکز علمی کاربردی امام خمینی به مناسبت روز جهانی کارگر

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز، محمدرضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) در پیامی فرا رسیدن روز جهانی کارگر را تبریک گفت.

متن کامل این پیام را در ادامه مطلب بخوانید:

جامعه کارگری در جمهوری اسلامی ایران یکی از ستون های استقلال و بالندگی کشور است که با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از حلم و تقوای برخواسته از فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی چرخ های خودکفایی در تولید را به دستان با کفایت خود می چرخاند. این قشر کلیدی و تاثیر گذار با تلاش مستمر برای افزایش کیفیّت محصولات و خدمات و با مجاهدت برای ارتقاء سطح بهره وری از منابع  جزو سربازان خط مقدم استقلال و مبارزه با استکبار جهانی محسوب می شود.

انتخاب امروز، به نام روز جهانی کار و کارگر بهانه‌ای است برای پاسداشت تلاش‌ها و زحمات عزیزانی که با دستان پرتوان خود در اعتلای نام میهن اسلامی کوشش می‌کنند.

نقش و جایگاه جامعه کارگری هنگامی برجسته‌تر می‌شود که شعار سالجاری "رونق تولید" نام گرفته است و این موضوع زمانی به مرحله عمل درمی‌آید که جامعه عزیز کارگری با حمایت همه جانبه هموطنان خود برای پیشرفت و تعالی جامعه کمر همت در تولید کالای با کیفیت ایرانی ببندند.

اینجانب فرا رسیدن 11 اردیبهشت ماه، روز جهانی کار و کارگر را به عموم کارگران عزیز ایران اسلامی، همکاران خدوم بنیاد شهید و امور ایثارگران، خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی و اساتید و کارکنان مرکز آموزش علمی کاربردی امام خمینی تبریک عرض نموده و از خداوند بزرگ سلامتی و سعادت را برای همگان مسئلت می‌نمایم.

• تاریخ انتشار : 1398/02/11

هركس همان خواهد كه يابد پس در انتخاب هدفهايت دقيق باش.