هفته دفاع مقدس گرامی باد

تصاویری ناب از حرم حضرت اباعبدالله الحسین(ع)

پیام تبریک محمدرضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) به مناسبت نیمه شعبان و خجسته میلاد حضرت بقیه الله(عج)

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز، دکتر محمدرضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره)، در پیامی ولادت با سعادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت امام مهدی(عج) را تبریک و تهنیت گفت.

متن کامل پیام در ادامه مطلب:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

بهترین اعمال شیعیان ما ، انتظار فرج است .     امام جواد(ع)

در آن لحظه زیبا از شب نیمه شعبان، عمر ظلمت تردید و حیرت به پایان رسید و رحمت بی پایان سبحان از سرچشمه فیاض ابدی به سوی برهوت عالم خاک سرازیر شد و جان های تشنه را با جام های وعده وصال تازگی بخشید. طلوع فجر نیمه شعبان در سال ۲۵۵ق مقارن بود با تجلی بزرگ جلال و جمال الهی. در آن لحظه زمین شاهد حضور عرشیان در آسمان بود که با زمزمه آیه ((فتبارک الله احسن الخالقین)) به تماشای زیباترین گوهر آفرینش مشغول بودند و به زمین به پاس پذیرایی از چنین مهمان عزیزی تبریک می گفتند.

اینجانب فرخنده میلاد مسعود دوازدهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، یگانه منجی عالم بشریت ، آخرین ذخیره الهی برای نجات انسان از ظلمتکده علائق نفسانی و هدایت آنان به سوی سرچشمه فلاح و رستگاری، حضرت بقیه الله المنتظر، حجت بن الحسن العسکری ارواحنا لتراب مقدمه فداه، را به عموم شیعیان و منتظران حضرتش  خصوصا خانواده معظم شهدا و ایثارگران، مدیران و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران، جامعه دانشگاهی، دانشجویان، اساتید و کارکنان مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) تبریک و تهنیت عرض نموده، از خداوند متعال تعجیل در فرج مبارک آن حضرت، عزت و اقتدار روز افزون نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیروزی و سربلندی همه مستضعفان عالم را مسئلت دارم.

• تاریخ انتشار : 1398/02/01

توانم آنكه نيازارم اندرون كسي حسود را چه كنم كو ز خود به رنج درست؟ سعدي