یامُقَلّب القُلوب وَ الاَبصار

یا مُحَول الحَول وَ الاَحوال

حَوِّل حالَنا اِلی اَحسَن الحال

ولادت حضرت امام علی(ع) و روز مرد و پدر مبارک باد

پیام نوروزی محمدرضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد و رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی امام خمینی(ره)

محمد رضا گروسی با صدور پیامی فرا رسیدن سال نو را به مدیران و کارکنان بنیاد شهید، عموم جامعه دانشگاهی به ‌ویژه خانواده بزرگ دانشگاه علمی کاربردی و استادان، دانشجویان و همکاران مرکز آموزش علمی کاربردی امام خمینی(ره) تبریک گفت.

متن کامل پیام را در ادامه مطلب بخوانید:

« بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ »

یامُقَلّب القُلوب وَ الاَبصار                               یامُدَبّر الیل وَ النَهار

یا مُحَول الحَول وَ الاَحوال                  حَوِّل حالَنا اِلی اَحسَن الحال

اکنون که دستان پر نوازش بهار ، طبیعت خفته را از خواب بیدار می سازد، دگر بار قلم آفرینش با رنگ بازی بر پیکره لوح پاک طبیعت ، نگاری دیگر از مظاهر زیبای خلقت خداوند را متجلی می نماید و رازهای رنگارنگ و عطرآگین خویش را نثار نگاه و نگار ما می کند، تا در تحولی شگرف قدرت لایزال الهی را به نظاره بنشینیم و  “یا مقلب القلوب ” گویان به ستایش آن جمیل بی نظیر به پا خیزیم.

اینجانب فرارسیدن سال نو و بهار طبیعت را به مدیران و کارکنان بنیاد شهید، عموم جامعه دانشگاهی به ‌ویژه خانواده بزرگ دانشگاه علمی کاربردی و استادان، دانشجویان و همکاران مرکز آموزش علمی کاربردی امام خمینی(ره) صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می کنم.

جای خوشوقتی و سعادت است که توانسته ایم با تلاش و مجاهدت شما مجاهدان علم و فرهنگ میهن عزیز اسلامی، سهمی در تحقق بخشی به اهداف مقدس نظام آموزش عالی کشور به ویژه رسالت سترگ دانشگاه علمی کاربردی که مولود نظام اسلامی است و سهم قابل توجهی از جمعیت دانشجویی کشور را تحت پوشش قرار می دهد داشته باشیم.

در سال های گذشته با همت و تلاش همکاران، دانشجویان و استادان و حمایت های بی دریغ حجت الاسلام و المسلمین شهیدی محلاتی و اعضای شورای سیاست گذاری مراکز علمی کاربردی بنیاد و مدیران عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران توانستیم با تقویت هرچه بیشتر سطح علمی در دانشگاه، جذب اساتید توانمند، انجام امور فوق برنامه، برگزاری مراسم فرهنگی و مذهبی و توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در ارتقای کیفیت آموزشی گام های مهمی را برداریم.

امید است در سال جدید که از سوی مقام معظم رهبری سال رونق تولید ملی نام گرفته با همت و تلاش مضاعف و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود به‌ خصوص تمهید شرایط حضور شاداب و مشارکت فعال استادان محترم و دانشجویان عزیز در فعالیت‌های علمی و پژوهشی، زمینه تحقق اهداف تبیینی سال جدید را کما فی السابق فراهم نماییم.

از خداوند متعال توفیقات روزافزون جامعه دانشگاهی کشور در خدمتگزاری شایسته به مردم شریف و حق‌شناس و خانواده های شهدا و ایثارگران را مسألت می‌نمایم.

محمد رضا گروسی 1398/01/01

• تاریخ انتشار : 1398/01/01