چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران گرامی باد

دهه فجر مبارک باد

فراخوان مسابقه عکاسی و فیلمبرداری کوتاه (با گوشی تلفن همراه) با جوایز نفیس به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و دهه فجر با موضوع «حضور چهلم» در مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره)

روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی امام خمینی(ره) از برگزاری یک دوره مسابقه عکاسی و فیلمبرداری کوتاه به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و دهه فجر با موضوع «حضور چهلم»  با همکاری مشترک پایگاه مقاومت بسیج و روابط عمومی و امور فرهنگی این مرکز خبر داد.

• این مسابقه برای عموم از سراسر کشور آزاد است و شرکت‌ کنندگان می‌توانند حداکثر سه قطعه عکس و سه فیلم کوتاه (حدود 30 ثانیه) برای شرکت در مسابقه ارسال کنند.
  • علاقه‌مندان لازم است نام، تخلص، سن، تحصیلات و شماره تماس خود را به همراه عکس‌ها و فیلم ها به پست الکترونیک به آدرس ek.markaz@gmail.com ارسال نمایند.
  • فایل عکس‌ها باید با فرمت استاندارد JPG و فیلم ها با فرمت های معمول گوشی های تلفن همراه ارسال شود.
  • فیلم ها و عکس ها باید با گوشی تلفن همراه گرفته شود.
  • همچنین عکس‌ها و فیلم ها حتما باید توسط خود شرکت ‌کننده گرفته شده باشد.
  • تصاویر ارسالی حتماً باید مربوط به راهپیمایی روز 22 بهمن سال جاری(1397) باشد.
  • تنها عکس‌ها و فیلم هایی داوری خواهند شد که دخل و تصرف با ابزارهای گرافیکی و ویرایشی روی آن‌ها انجام نشده باشد.
  • به نفرات برتر، جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
  • علاقه‌مندان می‌توانند در صورت لزوم برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره  تلفن 66415949 و 66415944 داخلی 103 و 104 تماس بگیرند.
  • مهلت ارسال آثار از روز یکشنبه 22 بهمن بمدت یک ماه و تا پایان وقت اداری 22 اسفند(روز شهید) سال 1397 خواهد بود.
  • همچنین درصورتی‌که تعداد آثار ارسالی دارای معیارهای داوران به حد نصاب برسد، این آثار در قالب نمایشگاهی به نمایش گذاشته خواهد شد.

• تاریخ انتشار : 1397/11/12

مردان شجاع فرصت مي آفرينند، ترسوها و ضعفا منتظر فرصت مي نشينند. ويليام جيمز