یامُقَلّب القُلوب وَ الاَبصار

ولادت حضرت امام علی(ع) و روز مرد و پدر مبارک باد

تقدیر ،تشکر و سپاسگزاری به مناسبت همدردی

"کل نفس دائقه الموت"

در رثای مادری از جنس بیداری بس ناگفته ها در دل دردمندمان باقیست، مادری که غایت شکیبایی را زینب گونه در شهادت همسر و فرزند به تجسم کشید و همواره اخلاق نیکو و محبت بیدریغش کانون خانواده ای دلداده به انقلابمان را گرما میبخشید و تنها حضرت حق است که فقدان وجودش را جبران تواند کرد.

حضرت حجت الاسلام و المسلمین شهیدی ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاونین، مدیران معظم و همکاران محترم، اساتید فرهیخته و دانشجویان گرامی: به حق کرامت و بزرگواریتان در حضور نورانی در مراسم تشییع، خاکسپاری و سوگواری مرحومه والده تسلی بخش خاطر بازماندگان و تجلی قدرشناسی نهفته در فرهنگ نورانی ایثار و شهادت و تکریم شایسته ایثارگران بود.

اینجانب به نمایندگی از طرف خانواده سوگوار گروسی کمال امتنان و تشکر را نموده و از پروردگار مهربان شادکامی و نیک فرجامی برایتان آرزومندم.

• تاریخ انتشار : 1397/10/15

مشكلي دارم ز دانشمند مجلس بازپرس توبه فرمايان چرا خود توبه كمتر ميكنند؟ حافظ