عید سعید فطر مبارک باد

سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) و قیام خونین 15 خرداد تسلیت باد

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز: اساتید، دانشجویان، مسئولین و کارکنان دانشگاه علمی کاربردی امام خمینی(ره) درگذشت مادر و همسر شهید بانوی ماجده و مومنه حاجیه خانم ربابه مغنیان، والده دلسوخته جناب آقایان دکتر محمدرضا گروسی و حاج حسین گروسی فرزندان و برادران شهیدان والامقام گروسی را تسلیت گفته و با ایشان ابراز همدردی کردند.

متن این پیام را در ادامه مطب بخوانید

انا لله و انا الیه راجعون

"کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام"

برادران ارجمند جناب آقای دکتر محمدرضا گروسی و جناب آقای حاج حسین گروسی

با اهداء سلام

از شنیدن خبر درگذشت والده گرامیتان، بانوی ماجده و مومنه «حاجیه خانم ربابه مغنیان» مادر و همسر دلسوخته «شهیدان والامقام گروسی»، بسیار متاثر و متالم شدیم.

با نهایت تاسف و تاثر این ضایعه دردناک و غم جانکاه را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده، از درگاه حضرت احدیت برای آن مرحومه، علو درجات، مغفرت و رحمت واسعه الهی و برای شما و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نماییم.

خداوند متعال به پاداش درجات ایمان و مقام صبرشان، روح  پاکشان را با حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها محشور فرماید.

• تاریخ انتشار : 1397/10/03

حقيقت و گل سرخ هر دو خار دارد. مثل اسپانيايي