چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران گرامی باد

دهه فجر مبارک باد

بیانیه مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی امام خمینی بمناسبت 16 آذر روز دانشجو

محمدرضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی امام خمینی(ره)  به مناسبت فرا رسیدن 16 آذر روز دانشجو، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مبارزه با استکبار جهانی در 16 آذر 1332 بیانیه ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی امام خمینی، متن کامل بیانیه به شرح ذیل می باشد:

16 آذر روز استکبار ستیزی و آزادیخواهی ملت ایران است که با خون شهیدان دانشجو تقدس یافته است. امروز همگان، ایران را به عنوان کشوری مقتدر و نماد استکبارستیزی در دنیا می شناسند که با استقلال به پیشرفت های همه جانبه علمی، اقتصادی و سیاسی دست یافته است؛ پیشرفت هایی که در سایه همدلی و مجاهدت همه اقشار مردم بویژه اصحاب علم، دانشجویان، دانشمندان و جوانان این مرز و بوم حاصل شده است تا پرچم افتخار و اقتدار کشورمان بر قله های رفیع سربلندی به اهتزاز درآید.

امروز بر خویش می بالیم که گفتمان علمی، گفتمان غالب دانشگاه ها است و افق های روشن علم و فناوری در شاحه های مختلف از جمله نانو تکنولوژی، سلول های بنیادی، دانش هسته ای و صنعت هوا و فضا و... به همت دانشجویان و دانشگاهیان در نوردیده شده و دانشجویان با بینش سیاسی و علمی، بدون سیاسی کاری در همه عرصه های کشور حضور دارند و با زعامت رهبر عظیم فرزانه انقلاب و برنامه های دولت محترم،  ماشین پرسرعت علم همچنان پیش می رود.

مرکز آموزش علمی کاربردی امام خمینی(ره)،  ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 16 آذر و جبهه علم و فناوری و تبریک این روز به محضر دانشجویان و دانشگاهیان، اعتقاد دارد که جامعه دانشگاهی چشم و چراغ و نبض تپندۀ کشور بوده و همچنان با بصیرت، جهاد علمی و با استفاده از تمام پتانسیل ها در سنگر دانایی حضوری فعال دارد و در راه رفاه کشور و ملت خواهد کوشید.

در خاتمه از کلیه دانشجویان، اساتید و کارکنان و بسیجیان مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) دعوت به عمل می آید در برنامه های پیش بینی شده به مناسبت بزرگداشت این روز اهتمام ورزند.

• تاریخ انتشار : 1397/09/15

با صبر و بردباري برگ توت تبديل به پيراهني ابريشمي مي شود. مثل چيني