یامُقَلّب القُلوب وَ الاَبصار

یا مُحَول الحَول وَ الاَحوال

حَوِّل حالَنا اِلی اَحسَن الحال

ولادت حضرت امام علی(ع) و روز مرد و پدر مبارک باد

پیام تبریک مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رئیس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) بمناسبت میلاد حضرت محمد مصطفی(ص) و ولادت امام جعفر صادق(ع) و هفته وحدت

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز، محمدرضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رئیس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) با صدور پیامی ولادت خاتم النبیین حضرت محمد مصطفی(ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع) و هفته وحدت را تبریک و تهنیت گفت.

متن کامل پیام را در ادامه بخوانید:

فرخنده میلاد با سعادت سفیر صلح و دوستی، مبشر حکمت و لطف الهی حضرت محمد(ص) و ولادت پرچمدار طریقت ولایت علوی حضرت امام جعفر صادق(ع) مبارک باد.

بزرگی رسالت بذل شده بر روح و روان پیامبر اکرم(ص) از سوی خدای باری تعالی وظیفه سنگین وخطیری بود که آغاز آن از بت شکنی و مخدوش نمودن چهره جهل و کج فهمی عرب دوران جاهلیت شکل گرفت. ندای اسلام از سرزمین عربستان آغاز شد از لابه لای جهل انسان آن روز، روح برادری، کرامت، مساوات و یکتاپرستی برزبان مبارک آخرین رسول خدا جاری بود، پیامبری که تمامی ابعاد وجودش حکمت و درس بود.

همزمانی و تقارن این میلاد فرح بخش با ولادت ریاست مذهب تشیع، ششمین پرچمدار آسمان ولایت علوی خوش تقارن و مبارک زمانی است.

حلول عید بزرگ میلاد حضرت محمد مصطفی(ص) و ولادت امام جعفر صادق(ع) و هفته وحدت را به عموم مسلمین و مردم عزیز ایران، خصوصا همکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران، خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشجویان، اساتید و کارکنان مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) تبریک و تهنیت عرض نموده و امید دارم با استمداد از الطاف الهی شاهد حلول مودت هر چه بیشتر شیعه و سنی و شکسته شدن هر چه زودتر نقاب نفاق بین مسلمانان و حذف چهره چرک اسلام ستیزان درسراسر جهان باشیم.

• تاریخ انتشار : 1397/09/03

بزرگترين فن زندگي استفاده از فرصتهاي بي نظير است كه بر ما ميگذرد. سالوئيل