16 آذر ماه  -   روز دانشجو گرامی باد

میلاد پیامبر اعظم حضرت محمد(ص) و ولادت حضرت امام صادق(ع) مبارک باد

فراخوان مسابقه عکاسی بمناسبت هفته بسیج با موضوع «آزاد» در مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره)

به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره): محمدرضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد و رئیس مرکز علمی کاربردی امام خمینی، از برگزاری یک دوره مسابقه عکاسی بمناسبت هفته بسیج  با موضوع «آزاد» با همکاری مشترک پایگاه مقاومت بسیج و روابط عمومی و امور فرهنگی این مرکز خبر داد.

گروسی افزود، این مسابقه برای عموم دانشجویان دانشگاه های مختلف سراسر کشور و نیز کلیه کارکنان رسمی،  قراردادی و شرکتی بنیاد شهید و امور ایثارگران و مراکز علمی کاربردی مرکز و استانها آزاد است و شرکت‌کنندگان می‌توانند حداکثر سه قطعه عکس برای شرکت در مسابقه ارسال کنند.

علاقه‌مندان لازم است نام، سن، تحصیلات و شماره تماس خود را به همراه عکس‌ها به ایمیل ek.markaz@gmail.com  ارسال و فایل عکس‌ها باید با فرمت استاندارد ارسال شود و اندازه تصاویر گرفته شده توسط موبایل برای دوربین‌های آماتور باید حداقل 480*640 پیکسل و دوربین‌های حرفه‌ای ۲۴۴۸*۳۲۶۴ پیکسل باشد.

همچنین عکس‌ها حتما باید توسط خود شرکت‌کننده گرفته شده باشد و ارسال عکس‌های برگزیده در مسابقات دیگر و یا سال‌های گذشته نیز بلامانع است.

تنها عکس‌هایی داوری خواهند شد که دخل و تصرف با ابزار گرافیکی روی آن‌ها انجام نشده باشد.

مهلت ارسال مقالات از تاریخ:  97/8/25  لغایت:  97/11/22 می باشد.

همچنین درصورتی‌که تعداد آثار ارسالی دارای معیارهای داوران به حدنصاب برسد، این آثار در قالب نمایشگاهی نمایش داده خواهد شد.

به صاحبان عکس های برتر جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

• تاریخ انتشار : 1397/08/26

توجه داشته باش كه ميتوان از يك دشمن يك دوست ساخت. سنكا