16 آذر ماه  -   روز دانشجو گرامی باد

میلاد پیامبر اعظم حضرت محمد(ص) و ولادت حضرت امام صادق(ع) مبارک باد

برگزاری مسابقه مقاله نویسی به مناسبت هفته بسیج

پایگاه مقاومت بسیج حضرت امام خمینی با مشارکت امور فرهنگی مرکزعلمی کاربردی امام خمینی(ره) به مناسبت هفته بسیج مسابقه مقاله نویسی با موضوع: "شاخص های مورد تاکید مقام معظم رهبری در مورد بسیجی بودن" را با اهداء جوایز نفیس به صاحبان مقاله های برتر برگزار می کند

(بقیه خبر را در ادامه مطلب بخوانید)

با تبریک فرا رسیدن هفته بسیج به ملت شریف ایران، علی الخصوص خانواده های معزز شهدا و ایثارگران، همکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران، جامعه دانشگاهی، عموم بسیجیان، اساتید، دانشجویان و کارکنان مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) مسابقه مقاله نویسی با اهدای جوایز نفیس با موضوع "شاخص های مورد تاکید مقام معظم رهبری در مورد بسیجی بودن" برگزار می شود:

پایگاه مقاومت بسیج حضرت امام خمینی امسال در هفته بسیج ، برنامه های متنوعی را در نظر گرفته است  که از آن جمله برگزاری مسابقه مقاله نویسی با موضوعات مرتبط با بسیج و بسیجی میباشد.

شرکت در مسابقه برای پرسنل رسمی و قراردادی بنیاد شهید و امور ایثارگران و واحدهای تابعه در سراسر کشور و نیز  دانشجویان، فارغ التحصیلان، اساتید و کارکنان مراکز علمی کاربردی تمام واحدهای ستادی و استانی، آزاد است و به صاحبان مقاله های برتر جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

مهلت ارسال مقالات از تاریخ:  97/8/25  لغایت:  97/11/22 می باشد.

علاقه مندان می توانند آثار و مقالات خود را به آدرس پست الکترونیک ek.markaz@gmail.com ارسال نمایند.

• تاریخ انتشار : 1397/08/26

توانم آنكه نيازارم اندرون كسي حسود را چه كنم كو ز خود به رنج درست؟ سعدي