حلول ماهه ربیع الاول مبارک باد

رحلت حضرت رسول اکرم(ص) تسلیت باد

شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع) تسلیت باد

بیانیه فرمانده پایگاه مقاومت بسیج حضرت امام خمینی رحمت الله علیه در آستانه سالروز 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره)، دکتر محمدرضا گروسی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج حضرت امام خمینی در آستانه سالروز 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار بیانیه ای را صادر کرد.

متن این بیانیه را در ادامه بخوانید:

و لقد بعثنا فی کل امه رسولا ان اعبدوا الله و اجتنبو اطاغوت

13 آبان ماه که یادآور سه رویداد مهم و سرنوشت ساز تبعید حضرت امام خمینی (ره) به ترکیه، کشتار وحشیانه دانش آموزان توسط رژیم پهلوی و اشغال سفارت و لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام (ره) میباشد، مصادیقی از پایداری و فداکاری ملت مجاهد و جوانان رشید و انقلابی ایران در مبارزه علیه قدرت‌های شیطانی و استکباری است که هریک به تنهایی می‌تواند منشأ تداوم حرکت انقلاب اسلامی و ظلم ‌ستیزی و آرمان‌گرایی نسل‌های متعهد و مؤمن این سرزمین در بستر تاریخ قرار گیرد.

ملت عظیم‌الشان ایران اسلامی در میدان نبرد جدیدی که قدرت‌های زورگو، تحت راهبری آمریکا برای جنگ نرم علیه ایران گشوده‌اند، با حضور عالمانه و فداکارانه خود همانند 8 سال دفاع مقدس، شکست سختی را به دشمنان نادان و ناتوان خود تحمیل خواهد کرد.

ترویج روحیه مقاومت و فرهنگ استکبارستیزی به عنوان یکی از اصول انقلاب اسلامی و حقیقتی برخاسته از شعار راهبردی «هیهات منّا ‌الذّله» و سپر حوادث فراروی میهن اسلامی است. بازخوانی سیاهه دشمنی‌های صورت گرفته علل بدبینی ملت ایران از آمریکا و متحدان غربی و منطقه‌ای آنان و برجسته‌سازی دیدگاه‌های امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان راهبرد سرنوشت‌ ساز در این عرصه نیاز همیشگی جامعه به ویژه نسل‌های جوان کشور به شمار رفته و بایستی در فرصت‌های تاثیرگذار مانند 13 آبان مورد تاکید قرار گیرد.

اساتید، دانشجویان و کارکنان بسیجی مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) همگام با مردم بصیر ایران اسلامی در صفوف به هم پیوسته و متحدانه در تظاهرات یوم الله 13 آبان شرکت خواهند کرد و با تأسی از مقتدای آزادی خواه شان شعار «هیهات منّا الذّله» را مصداق عملی خواهند بخشید تا به فضل خداوند متعال حماسه‌ای دیگر از اقتدار و عظمت ایران سرفراز خلق شود.

محمرضا گروسی

• تاریخ انتشار : 1397/08/13