16 آذر ماه  -   روز دانشجو گرامی باد

میلاد پیامبر اعظم حضرت محمد(ص) و ولادت حضرت امام صادق(ع) مبارک باد

پیام تبریک دکتر محمدرضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) به مناسبت فرارسیدن 17 مرداد، روز خبرنگار و شهادت محمود صارمی

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز، دکتر محمدرضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) به مناسبت فرارسیدن 17 مرداد، سالروز شهادت محمود صارمی و روز خبرنگار را به اصحاب رسانه و مطبوعات و خبرنگاران به خصوص فعالان فضای مجازی در حوزه ایثار و شهادت تبریک گفت.

متن کامل پیام را در ادامه مطلب بخوانید:

گرامی باد یاد و نام شهید محمود صارمی و شهدای خبرنگار که در راه انجام وظیفه بقای حقیقت را به بقای خود ترجیح داده و با ایثار جان به شرافت این حرفه مقدس اعتباری فزون‌تر بخشیده و به سوگندشان به قلم و قداست آن تا انتها وفادار ماندند.

در عصر انفجار دانش ،ارتباطات عرصه ای یافته است سترگ ، تا آنجا که وسعت بخشیدن به دروازه های پیشرفت و ترقی را عهده دار گردیده و در این وادی ،قلم به دستان هنرمندانی سپرده شده است که گوهر وجودی خویش را در زلال اندیشه ای ناب، تطهیر نموده و صداقت را بعنوان دری ارزنده سرلوحه امور قرار داده اند و با هدف روایت حقیقت، بیرق بزرگ " آگاهی بخشی" را بر دوش کشیده و خاضعانه و بی ادعا وجود خویش را چراغ راه جامعه کرده اند.

طلایه داران این سلسله ، راهیان وادی آگاهی و نیک اندیشی، مجاهدانی هستند که در نگارش خبر از جوهر جان خویش مرکّب ساختند و در سپهر شهادت و ایثار، ستارگانی جاوید شدند.

ازاینکه در راه خطیر و سترگ آگاهی بخشی به مردم از طریق اطلاعات دقیق و وثیق به تصویر عینی از واقعیت بویژه افزایش "آگاهی های حوزه ایثار و شهادت" واجرای موفق برنامه های مربوطه  تلاش نموده و در راه دست یابی به اطلاعات حقیقی و موثق همسو با وجدان اخلاقی و شرافت حرفه ای اهتمام می ورزید؛ تشکر نموده و تبریکات صمیمانه خود را به مناسبت 17 مرداد روز خبرنگار ، تقدیم شما تلاشگران عرصه خبر می نمایم.

از جهاندار جهان آفرین حیات مشحون از عزت، سلامتی، توفیق و سربلندی را برای تمامی دست‌اندرکاران در حوزه رسانه و اطلاع رسانی بویژه خبرنگاران محترم در حوزه ایثار و شهادت مسئلت دارم.

• تاریخ انتشار : 1397/05/16

بزرگترين افتخار اين است كه هرگز سقوط نكنيم ، بلكه پس از هر بار سقوط مجدداً به پا خيزيم . كنفوسيوس