16 آذر ماه  -   روز دانشجو گرامی باد

میلاد پیامبر اعظم حضرت محمد(ص) و ولادت حضرت امام صادق(ع) مبارک باد

پیام تبریک دکتر محمدرضا گروسی به مناسبت ولادت هشتیمن اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا(ع)

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز، دکتر محمدرضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) در پیامی فرا رسیدن یازدهم ذیعقده، میلاد فرخنده و پرنور و سرور هشتمین حجت خدا، آیت حق حضرت علی بن موسی الرضا (ع)را به پیشگاه همه شیعیان جهان خصوصا مردم ولایت مدار ایران عزیز، مدیران و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران، عموم جامعه دانشگاهی، خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشجویان، مدرسان و کارکنان مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره)  تبریک و تهنیت گفت.

متن کامل این پیام را در ادامه مطلب بخوانید:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

زهد، کرامت اخلاقی، بخشش، فروتنی و عزت نفس از جمله ویژگی‌های امام هشتم شیعیان به شمار می‌رود و مایه فخر همه شیعیان جهان است، امامی که چشمه جوشان لطف و رحمتش به دریای ازلی رحمت و رأفت بی‌کران پروردگار متصل است و هر پناه‌ جوی بی‌آشیانى، در پناه نگاه و نوازش او، چون آهوی رمیده از صیاد، آرام می‌گیرد.

ای قبله‌آمال مشتاقان! هنگامی که نقش گنبد پر نور تو در پرده‌چشمان مان می‌افتد، آمیزه‌ای از احساس تعالی و شکوه در قلب‌‌هایمان می‌نشیند. نقشی که محبت و دوستی تو را پیوسته در رگانمان به دوردست‌ترین منافذ جسم و جان می‌رساند و حاصل این پیوند چیزی نیست جز فروزان‌تر شدن آتش عشق ولایت تو که به مثابه‌میراثی پر ارج در سینه‌هایمان جاوید شده ‌است. اینجا خاکی است که وسعت صد افلاک در برابرش بهایی ندارد، زمینی است که قرن‌های دیرینه میزبان وجودی بزرگوار و باعظمت است؛ وجودی که تا بوده، سرچشمه‌پاک مهر و لطف و عطوفت بوده است. به خود می بالیم که سرزمینمان میزبان شماست ای امام مهربانی ها و سر افرازیم که در سالروز میلادتان تمام ایران اسلامی غرق در شور و شعف به جشن و سرور برخاسته است.

اینجانب فرارسیدن یازدهم ذیعقده، میلاد فرخنده و پرنور و سرور هشتمین حجت خدا، آیت حق حضرت علی بن موسی الرضا (ع) را به پیشگاه همه شیعیان جهان خصوصا مردم ولایت مدار ایران عزیز، مدیران و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران، عموم جامعه دانشگاهی، خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشجویان، مدرسان و کارکنان مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) تبریک و تهنیت عرض مینمایم. و امیدوارم خداوند متعال همواره توفیق شناخت و معرفت اهل بیت و حرکت در مسیر مکتب نجاتبخش انبیاء الهی را بر همه ما مسلمانان ارزانی فرماوده و در سایه الطاف خداوند منان و در این روزهای پر برکت سیره آن امام همام مورد توجه همگان به ویژه دانشگاهیان قرار گیرد.

محمدرضا گروسی

• تاریخ انتشار : 1397/05/03

مغز ما يك دينام هزار ولتي است كه متأسفانه اكثرمان بيش از يك چراغ موشي از آن استفاده نميكنيم. ويليام