هفته دفاع مقدس گرامی باد

پیام تبریک دکتر محمدرضا گروسی، مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) به مناسبت ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز ملی گرامیداشت دختران

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز: دکتر محمدرضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) در پیامی ولادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز ملی گرامیداشت دختران را به همه  دختران ایران اسلامی و دختران جامعه دانشگاهی بویژه اساتید و دانشجویان دختر مرکز آموزش علمی کاربردی امام خمینی(ره) تبریک گفت.

متن کامل این پیام را در ادامه مطلب بخوانید:

بسم الله الرحمن الرحیم

امروز در تیرگی دنیای مادی که معنویت گمشده بشر و راهیابی انسان به سر منزل مقصود امری بس دشوار شده، توجه به شعاع نورانی حق و حقیقت که در آینه وجود اهل بیت(ع) پرتو انداخته و به جامعه انسانی رسیده، راهی مطمئن برای نیل به رستگاری است.

توجه به شخصیت نورانی حضرت فاطمه معصومه(س) خواهر ثامن الائمه حضرت امام علی ابن موسی الرضا(ع) نه فقط برای دختران ما، که برای همه آحاد مرد و زن مسلمان و بلکه هر انسان جویای حق و حقیقت سرمایه ارزشمندی است که قادر است انسان و انسانیت را از غبار اوهام و انحرافات رهایی بخشد و او را به سر منزل مقصود رهنمون نماید.

روز ولادت چنین بانوی والایی، که به شایسته ترین وجه به عنوان روز دختر نامیده شده است، جهت گیری بی نقصی را در معرفی مسیر تعالی به دختران عزیز کشورمان نشان می دهد.

اینجانب این روز خجسته را به همه دختران میهن اسلامی و جامعه دانشگاهی اعم از دانشجو، استاد، کارمند، خصوصا دانشجویان و مدرسین دختر این مرکز تبریک و تهنیت می گویم و از درگاه خداوند متعال مسالت دارم همه ما توفیق بهره گیری از زلال معنویت حضرت فاطمه معصومه(س) را بدست آورده و امیدوارم محیط  دانشگاه ها و جای جای جامعه از عطر وجود آن حضرت معطر گردد.

محمد رضا گروسی

• تاریخ انتشار : 1397/04/24