16 آذر ماه  -   روز دانشجو گرامی باد

میلاد پیامبر اعظم حضرت محمد(ص) و ولادت حضرت امام صادق(ع) مبارک باد

پیام تبریک دکتر محمدرضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی مرکز، دکتر محمد رضا گروسی مشاور ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگان و رییس مرکز علمی کاربردی امام خمینی(ره) در پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر را به همه مسلمانان و هم میهنان خصوصا جامعه دانشگاهی و مسئولین و کارکنان خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی، مدیران و همکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران، اساتید، دانشجویان و همکاران مرکز علمی کاربردی امام خمینی تبریک و تهنیت گفت.

متن کامل این پیام را در ادامه مطلب بخوانید:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

ماه رمضان، ماه عبادت، ماه نزول قرآن، ماه ذکرخدا به پایان رسید. خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی برگرفتند و خانه آخرت خویش را آباد کردند. همان بندگان مؤمنی که با روزه ‌داری، تلاوت قرآن و اقامه‌ ی نماز همراه و هم ‌نفسشان در این ایام مبارک بود.

عید سعید فطر، تحفه خداوند متعال به مؤمنانی است که با روزه به غبارروبی خانه دل پرداخته، پلیدی را از جان خود بیرون رانده و به جای آن اخلاص و ایمان را جایگزین کرده اند. حقیقتاً این عید خجسته روز تولد و شکفتن دوباره انسان است.

عید فطر، جشن بازگشت به فطرت پاک انسانی به برکت یک ماه عبادت خالصانه و تلاش برای زدودن زنگارهای گناه و انحراف و جهالت از دل ها و جان ها در طول ماه مبارک رمضان است. عید فطر برای آنان که رمضان را آنگونه که شایسته است درک کرده اند، روز اعلام پیروزی بر طاغوت نفس است و روز شکر به درگاه الهی به خاطر آنچه در ضیافت خویش ما را به آن مهمان نمود و به سوی آن هدایت فرمود.

بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در تبیین معنای عید واقعی می فرمایند: عید واقعى آن وقتى است که انسان رضاى خدا را به دست بیاورد، درون خود را اصلاح کند... . مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نیز می فرمایند: «ماه رمضان و عید فطر هنگامی مبارک خواهد بود که مسلمانان بتوانند از این فرصت برای خودسازی و به وجود آوردن حیات طَیّبه در نفس خویش استفاده کنند».

اینجانب، با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، فرا رسیدن  عید بزرگ و سعید فطر را به همه مسلمانان و هم میهنان خصوصا جامعه دانشگاهی و مسئولین و کارکنان خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی، مدیران و همکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران، اساتید، دانشجویان و همکاران مرکز علمی کاربردی امام خمینی تبریک و تهنیت عرض نموده، از خداوند متعال، رستگاری و عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم.

محمد رضا گروسی

• تاریخ انتشار : 1397/03/25